Donald Trump. Foto Shutterstock

Donald Trump. Foto Shutterstock

Uncategorized

Trump: “Woke-politiek zuigt de vreugde uit alles”

Simon Segers

De voormalige, Amerikaanse president Donald Trump hield zaterdag een speecht in Phoenix, Arizona waarbij hij zijn mening gaf over de stand van zaken in de Verenigde Staten. Hij behandelde voornamelijk thema’s zoals de presidentsverkiezingen van 2020 en de ‘woke’-cultuur in het politieke landschap.

Trump gaf een bijna twee uur durende speech op het evenement van Turning Point USA. Dit is een conservatieve organisatie die zich verzet tegen links-liberale invloeden in het Amerikaanse, universitair onderwijs. De beweging is een sterke aanhanger van Trump.

“Onze natie wordt vernietigd”

Hij haalde opnieuw de vermeende fraude bij de presidentsverkiezingen van vorig jaar aan. “Onze natie wordt vernietigd. Jullie gaan geen toekomst meer hebben in 2022 of 2024 als we niet achterhalen hoe er honderdduizenden, zelf miljoenen stemmen vervalst zijn geweest.” Trump waarschuwde verder dat de VS volgens hem aan het veranderen is in een communistische staat, waar vrije pers niet langer mogelijk is. Ook drukte de voormalige president zijn afkeer uit voor politieke correctheid: “Woke-politiek zuigt het leven en de vreugde uit alles. Het zorgt dat je verliest, het vernietigt de geest en de persoon.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

2 gedachten over “Trump: “Woke-politiek zuigt de vreugde uit alles””

  1. Niet enkel “Onze natie wordt vernietigd”. De ganse westerse beschaving wordt vernietigd.
    Trump was dan ook de enige wereldleider die dit in de gaten had/heeft.
    De reden dat hij met valse verkiezingsuitslagen van de macht werd verdreven.

  2. Ik ben niet voor dat Trump-individu, maar zijn mening over de ‘woke’ cultuur deel ik. Met dat zijn we niet goed bezig. Het oikofobe van ons maatschappij (“weg met ons”) is inderdaad onze ondergang!

Plaats een reactie

Delen