Tucker Carlson & Viktor Orbán (Twitter)

Tucker Carlson & Viktor Orbán (Twitter)

Uncategorized

Tucker Carlson op bezoek bij Orbán in Hongarije

Pieter Van Berkel

Amerikaans televisiegezicht Tucker Carlson trekt deze week met zijn televisieprogramma naar Hongarije. Hij zal er ook op een conferentie spreken.

Fox News-presentator Tucker Carlson kondigde maandagavond aan dat zijn televisieprogramma Tucker Carlson Tonight deze week vanuit Boedapest uitgezonden zou worden. Hij heeft ook een ontmoeting gehad met Hongaarse premier Viktor Orbán (Fidesz). Orbán en Carlson deelden beiden foto’s van hun ontmoeting op sociale media.

Carlson, die bekend staat als een van de meest invloedrijke conservatieven van de Verenigde Staten, liet zich in het verleden al lovend uit over Orbán. “De leiders van Hongarije geven er echt om ervoor te zorgen dat hun eigen volk floreert”, zei hij in 2019. “In plaats van de rijkdom van het land te beloven aan elke illegale immigrant uit de derde wereld, gebruiken ze belastinggeld om hun eigen volk te verheffen.”

Carlson zal zaterdag ook spreken op MCC Feszt, een festival van het conservatieve Mathias Corvinus Collegium. Zijn toespraak heet ‘De wereld volgens Tucker Carlson’.

.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Plaats een reactie

Delen