Nederlandse politie pakt klimaatactivisten op die snelweg willen blokkeren

Illustratiebeeld. Shutterstock

Uncategorized

Broers slaan ’te westerse’ zus en schoonbroer in elkaar

Wijnand Meeus

Twee Palestijnse broers uit Roeselare zijn gearresteerd omdat zij hun zus en schoonbroer hebben mishandeld én omdat zij in het bezit waren van een zelfgemaakte ‘pijpbom’. De twee broers staan bekend als geradicaliseerde moslims. Het federaal parket voert momenteel een terreuronderzoek naar de twee.

Tien dagen geleden werd een Palestijns gezin overvallen in Antwerpen. Een vrouw en haar man hadden klappen gekregen van twee indringers. Wat eerst op een hom-invasion leek werd uiteindelijk gekwalificeerd als ‘intrafamiliaal geweld’. Twee broers van de vrouw waren niet akkoord met de ’te westerse’ manier van leven van hun zus en haar man. 

In de Hoogleedsesteenweg in Roeselare waar de broers wonen, werd één broer onmiddellijk gearresteerd. De andere man meldde zich pas dit weekend. Bij de huiszoeking troffen de agenten in een kast een kant-en-klare ‘pijpbom’ aan. Dat is een zelfgemaakt explosief dat al verschillende keren werd gebruikt bij aanslagen in Nederland.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

9 gedachten over “Broers slaan ’te westerse’ zus en schoonbroer in elkaar”

  1. En toch wil dit maar niet doordringen bij die hypocriete geldgraaiende politiekers dit islamitisch volk hoort hier niet thuis Deze zijn een verrotting van het land en als men dit niet bestrijd wordt het hier hetzelfde zoals in hun land

  2. Kan Quickie,het blowende orakel uit Kortrijk,niet wat meer informatie geven over de pijpbom die werd gevonden.Toen de wagen van Jürgen Conings werd gevonden kwam hij op elk journaal als een volleerde DOVO medewerker vertellen hoe het voertuig was voorzien van boobytraps.Nu stilte op ALLE fronten!

  3. Weet er iemand waar woke Liesbeth is? Of reageert ze alleen als het over stoute blanke mannen gaat? Palestina, is dat niet waar Arabieren een lidkaart van de terroristische Hamas hebben. Waar ze kinderen en vrouwen als levend schild gebruiken? Wat doen deze mannen hier in een regio waar varkensvlees het grootste exporterende product is? Aja…juist: vrouwen afranselen en bommetjes maken.

  4. Correctie ze zien het wel maar hebben van bovenop orders om er niets aan te doen, er moet en er zou chaos plaats hebben daarvoor die massale migratie invoering, zodat dat de veiligheid van de eigen bevolking in het gedrang komt.

Plaats een reactie

Delen