Vader stopt relschoppende zoon in koffer van auto | PAL Tweets

Zuhal Demir. Belga

Uncategorized

Man gaat op de vuist met politie in Etterbeek

Simon Segers

In Etterbeek (Brussel) is een man gearresteerd die twee agenten heeft aangevallen tijdens een interpellatie. Een voorbijganger kon de confrontatie deels op beeld vastleggen.

Marc Parlier, de korpschef van de politiezone Montgomery, waaronder Etterbeek valt, gaf verdere uitleg: “Het individu liet zich niet doen tijdens een interpellatie. Hij heeft zich verzet door vuistslagen uit te delen aan de twee agenten. Een agente is voorlopig werkonbekwaam.” De verdachte is ondertussen aangehouden en het Brusselse parket is een onderzoek gestart naar het voorval.

https://twitter.com/DreigingNL/status/1453962974717087755

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

40 gedachten over “Man gaat op de vuist met politie in Etterbeek”

  1. ‘interpellatie’ met een matrak, krijg je van mij ook 2 hoeken. Vrouw , man of X. Elke flik gelijk.
    Werkonbekwaam zijn ze zodra ze uit de opleiding komen. Dat maakt er deel van uit.

  2. Mots erop zo moet dat tegen blanke vrouwen tegenwoordig. Ze zouden hem werkonbekwaam moeten maken door hem op te sluiten maar helaas hij zal wel weer vrij zijn. Mooi land toch zou je je nog aan de regels houden als je dit ziet en de belastingen die je betaald. Schandalig België is een schande polen heeft gelijk!

  3. zal , in het best geval , aangehouden blijven ” met een enkelband ” ;en er zal een streng onderzoek plaatsvinden of de politieagenten niks gezegd hebben dat als racistisch kan verdraaid worden .
    En dan blijft men verbaasd dat dit niet stopt .

  4. Beste Hassan,weet je wat ik raar vind?In jullie landen van herkomst zingen jullie een toontje lager omdat de politie en/of leger daar de lakens uitdelen!Hier voelen jullie zich beschermt door politici die hun eigen volk verraden en allerlei instanties(UNIA etc…) waar je kan gaan bleiten en nog gelijk krijgt ook!’t Kan verkeren zei Bredero ooit.

  5. Je ziet dat de man achteruit gaat en ze hem in het nauw drijven en slaan : ik zou hetzelfde doen *pets* en de trien gaat slapen.
    Neem afstand, bel versterking en klaar. Maar dan krijgen ze geen ziekte verlof uiteraard.

  6. De laatste jaren regelmatig beelden van vrouwelijke agentes die het onderspit moeten delven. Met alle respect voor het werk van de vrouwelijke collega’s overigens. Maar blijkbaar moeten ze toch regelmatig boven hun gewichtsklasse boksen.

  7. Waarom heeft een agent een matrak, een revolver en een taser ? Toch om te gebruiken indien nodig. Begin al met dat volkomen overbodige, woke Comité P af re schaffen zodat de Politie zich niet telkens voor “een scheet in een fles” zou moeten blijven verrechtvaardigen, zodat ze eindelijk zullen kunnen doen wat ze moeten doen ; manu militari optreden waar opportuun.

  8. Wegens valse beschuldigingen van imaginair “racisme”(sic). Eindelijk dat volkomen overbodige comité P afschaffen zou al veel soelaas kunnen brengen zodat de Politie onbelemmerd manu militari zou kunnen optreden waar opportuun.

  9. Dat IS het’m juist : deëscaleren , containment en versterking bellen. De man vormt geen gevaar (is niet gewapend) dus wachten op paar extra handen en klaar. Maar neen, dit is propagandamateriaal voor de pers en statistieken.

  10. Let wel! In de tekst in supra wordt ook niet het ras noch de etnische afkomst vermeld van de daders. Twee daders worden zelfs in de tekst gereduceerd tot EEN man. Binnenkort zal u ook niets meer lezen over het geslacht van de politiedienaren. Politieke correctheid oblige.

  11. Dus Liesbeth, jij beschuldigt de politiemensen ervan om speciaal zo te reageren dat ze ziekteverlof kunnen krijgen? Je bent blijkbaar geen persoon die respect heeft voor de mensen die voor onze veiligheid zorgen elke dag. Door het pamperbeleid zoals voorgesteld door jou krijgen we net toestanden dat bepaalde lieden zich onaantastbaar wanen en dan de racisme- en/of de discriminatiekaart trekken. Ik zie ook geen reden om met die “trien” (jouw onrespectvolle woorden) te lachen omdat ze een vuistslag krijgt. De beste stuurlui staan aan wal, jij dus overduidelijk ook.

  12. Teveel films gezien Dirk. Hier hebben ze nog geen taser maar pepperspray had hier gepast geweest. Het zegt iets over de opleiding maar is al lang geweten dat het niveau onrustbarend laag is. En nee, Manu Militari is nooit opportunistisch bij niet gewapende burgers. Gecontroleerde overmacht maar NA de escalatie. Het is geen boksmatch

  13. Je hebt waarschijnlijk wel de dubbele nationaliteit die jullie grijpgrage koning weigert in te trekken.Voor de Marokaanse nadelen lekker Belg,voor de Belgische voordelen idem dito.Jullie hebben het altijd over rechten maar niet over plichten.Waarschijnlijk ga je wel elk jaar op “congé payé” naar de dictatuur.Raar dat in het landje van je voorouders geen spijkerbommen dood en verderf zaaien?!

  14. Ik heb zo een bruin vermoeden dat dit geïmporteerde kansparels zijn die ons komen kolonialiseren en hun superieure beschaving komen opleggen. Ondanks de demagogische media hebben de Europese burgers echter genoeg ervaringen opgedaan om gedwongen rechts te kiezen, en het tij is aan het keren.

Plaats een reactie

Delen