Nederlandse regering korte lockdown geadviseerd (Foto Shutterstock)

Nederlandse regering korte lockdown geadviseerd (Foto Shutterstock)

Uncategorized

Nederlandse Outbreak Management Team adviseert regering korte lockdown

Belga Press Agency

In Nederland adviseert het Outbreak Management Team (OMT) de regering om een korte lockdown in te voeren om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan, zegt een goed ingelichte bron donderdag tegen het Nederlandse persbureau ANP.

De openbare omroep NOS meldde eerder dat het OMT een lockdown van zowat twee weken adviseert. Bioscopen en theaters zouden in deze periode dicht moeten, en evenementen geschrapt. Ook zou het OMT aanraden de sluitingstijden voor de horeca en de groepsgrootte aan te passen. Als de ontslagnemende regering het advies over een korte lockdown niet opvolgt, zijn volgens het OMT andere langdurige maatregelen nodig, aldus de NOS. Dan zou bijvoorbeeld de verplichte anderhalve meter afstand moeten terugkeren.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

3 gedachten over “Nederlandse Outbreak Management Team adviseert regering korte lockdown”

  1. Als het in Nederland druppelt regent het in *belgië. Zoals ik afgelopen week hier nog schreef: Jambon zegt dat er geen nieuwe lockdown gaat komen, dus weten wat er gaat komen, Jan heeft weer voor zijn beurt gesproken. * Kleine B geen schrijffout.

  2. Wat alle landen nodig hebben is een onmiddellijke staatsgreep om deze dictators allemaal af te zetten en te berechten. En het liefst nog in een oorlogskader zodat men ze kan fusileren.

  3. Ik ben een gewongen gevaccineerde Nederlandse vaccinatie-wappie. Hierbij t.a.v. professoren Van Ranst en Vandenbroucke en anderen de betekenis van Wappie:
    – Waakzaam
    – Alert
    – Prima nadenkend
    – Precies
    – Intelligent
    – Erudiet

Plaats een reactie

Delen