Boer in maïsveld ter illustratie (Shutterstock)

Uncategorized

Vrouwenlichaam aangetroffen in maïsveld in Sint-Truiden

Niels Geerinck

Het lichaam werd donderdag door een landbouwer in een veld gevonden. Naar alle waarschijnlijkheid lag het er al enige tijd. Over de identiteit of oorzaak van het overlijden is nog niets geweten. Het onderzoek werd opgestart.

De landbouwer trof het lichaam aan terwijl hij aan het werk was op het veld. De ordediensten en het parket zijn meteen ter plaatse gekomen. Over de identiteit van de vrouw en de omstandigheden van haar overlijden, werd nog niets openbaar gemaakt.

Volgens de eerste aanwijzingen zou het lichaam al enige tijd in het veld liggen. Daarom zal een inwendige autopsie meer uitsluitsel moeten brengen. De omgeving waar het lichaam gevonden is, was deze zomer nog onderdeel van een zoekactie naar een vermiste 44-jarige vrouw. Haar auto werd destijds teruggevonden in het nabijgelegen domein Nieuwenhoven.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

Plaats een reactie

Delen