(Twitter)

(Twitter)

Uncategorized

Wagen rijdt in op parade in Wisconsin: verschillende doden

Belga Press Agency

Zondagavond is in Waukesha (Milwaukee), in de Amerikaanse deelstaat Wisconsin, een wagen ingereden op een kerstparade. Er zouden verschillende doden gevallen zijn. Volgens de politie raakten meer dan 20 mensen gewond. Ooggetuigen hebben het over tientallen mensen die op de grond lagen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

Het is niet duidelijk of het om een ongeval of een aanslag gaat. De wagen, een rode SUV, reed in elk geval aan hoge snelheid achteraan op de parade in. Hij werd achtervolgd door minstens één politieman. Er zijn beelden van het incident verspreid op sociale media.

De politie kon de wagen intussen onderscheppen. De vermoedelijke bestuurder werd aangehouden. “De situatie is veilig, er is geen actieve dreiging meer”, klonk het op een persconferentie.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

7 gedachten over “Wagen rijdt in op parade in Wisconsin: verschillende doden”

  1. Tiens , hier op PALnws weten ze dat het een BLM aanhanger is , maar niets daarover op HLN !!
    Zal niet in hun propagandistische kraam gepast hebben zeker !
    Maar snap eigenlijk niet wat het probleem is , de slachtoffers van Rittenhouse kunnen ze zwarten noemen , dan kunnen ze nu toch ook claimen dat de dader geen zwarte BLM adept was maar een White Supremacist , een leugentje meer of minder , daar zal het niet op aankomen he .

  2. Een hele reeks van communicaties gaan momenteel rond (niet in de reguliere Amerikaanse pers natuurlijk, want het past niet helemaal in hun kraam). Ben benieuwd hoe het hier in het nieuws komt vanavond.
    De dader is een 39 jarige zwarte rapper: Darrell Brooks Jr. Hij heeft een uitgebreid strafblad: twee openstaande misdrijfzaken, hij was vrij op waarborg, en heeft een hele reeks van criminele veroordelingen in meerdere staten.
    Een beroepscrimineel dus.
    Een fervente aanhanger van BLM en er wordt geduid dat hij zijn actie ziet als wraak op het vonnis van “Kyle Rittenhouse”. Een beetje gestimuleerd door de linkse pers?
    Hier is duidelijk geen sprake van wettelijke zelfverdediging. Te veel kinderen en weerloze burgers zijn hier weer om het leven gekomen, zeker geen criminelen zoals in het geval van Kyle.

  3. Schrijft op zijn sociale media dat het tijd is om wraak te nemen op Blanken; geen racistisch motief of terreurdaad volgens politie en media.
    Talloze grappen over “zelfverdediging tegen de menigte” door linksen op sociale media; geen bans, geen mediaheisa over “online haat”.
    Zeg het luidop, zeg het vaak, en zeg het tegen iedereen die het horen kan – “Het systeem is anti-Blank”.

  4. Ik zie ook nergens vermeld dat er een valse melding van een messengevecht was(waarvan audio-opnames van de politieradio te vinden zijn), waardoor de politieblokkade minuten voor de aanval opgeheven werd op de straat waarlangs het voertuig reed.
    Ofwel een zéér ongelukkig toeval – ofwel bewijs van medeplichtigen en voorbedachte rade.

Plaats een reactie

Delen