Presidentskandidaat Eric Zemmour - Afbeelding: Photonews

Presidentskandidaat Eric Zemmour - Afbeelding: Photonews

Uncategorized

Leden van jongerenbeweging Eric Zemmour aangevallen door Antifa

Niels Geerinck

Twee leden van Génération Z, de jongerenbeweging rond presidentskandidaat Eric Zemmour, werden donderdag aangevallen door Antifa-militanten gewapend met boksbeugels. Dat werd via een persbericht publiek gemaakt.

De leden van Génération Z waren aan stickers aan het verspreiden van Eric Zemmour op de Mirail faculteit, toen ze werden aangevallen door een groep van Antifa-militanten. Volgens het persbericht waren de extreemlinkse agitators gewapend met boksbeugels. “Hoe kunnen wij in deze campagne aanvaarden dat er een tot de tanden toe bewapende antidemocratische militie van extreemlinks overal hun wet dicteert?”, zo stelt de jongerenbeweging.

In het persbericht valt te lezen dat één van de twee slachtoffers naar het ziekenhuis moest worden overgebracht met ernstige verwondingen aan het hoofd. “Deze middag werden onze militanten eens te meer het slachtoffer van dezelfde ideologie die aan deze universiteit heerst. Vandaag is het een boksbeugel die onze leden op de spoedafdeling laat belanden. Wat zal de volgende stap zijn in deze toename van geweld?”

“Niet gewelddadig”

De regionale tak van Génération Z liet weten dat ze een klacht zullen indienen. Finaal haalt de jongerenbeweging nog uit naar Sandrine Rousseau, een ‘eco-feministe’ en politica voor de De Groenen in Frankrijk.

Die had daags voordien in een televisie-interview beweerd dat Antifa geen gewelddadige organisatie is. “Een paar dagen geleden vertelde Sandrine Rousseau ons nog dat Antifa niet gewelddadig is. Maar vandaag slaat de realiteit toe. Waar wacht de regering van Emmanuel Macron op om deze militie te stoppen?”, zo besluiten ze.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

9 gedachten over “Leden van jongerenbeweging Eric Zemmour aangevallen door Antifa”

  1. Links maar lullen over “verdraagzaamheid” en “diversiteit” die evenwel niet zo “divers” mag zijn van niet volkomen volledig te congrueren met de Links-Liberale PoCo-visie, blijkbaar ook bij onze zuiderburen.

  2. Lees er de geschiedenis van het Nazisme op na en je weet meteen waar dit Antifa-geweld zal op uitlopen. Meteen verbieden die bende! Een Europees en zelfs wereldwijd verbod zou nog beter zijn.

  3. Natuurlijk is antifa niet gewelddadig . Diegenen die niet vluchten voor dat gespuis , en proberen terug te kloppen als ze aangevallen worden , zijn de echte geweldenaars . Toch volgens linkse volksverraders .

  4. links kan maar aan de macht komen door terroristische aanvallen uit te voeren.De president van Kazachstan heeft passend gereageerd door met scherp te laten schieten op de antifa’s,moet hier ook gebeuren.Links moet uitgeroeid worden of er ontstaat een burgeroorlog of revolutie.

  5. Geen woord hierover in de regimepers gelezen, uiteraard niet want anders neemt Vivaldi hun subsidies af. JC was een klein kind tegen wat de linkse terroristen zijn, maar zoals steeds in een land waar rechters niet op hun merites maar op hun politieke kaart benoemd worden, zullen de JC’s vervolgd worden zelfs om maar iets niet poco te zeggen terwijls met hun Brusselse “jongeren” vrijuit mogen roven, verkrachten en plunderen.

Plaats een reactie

Delen