foto: Belga

Uncategorized

Conner Rousseau zet Brussels fractieleider Ahidar onmiddellijk uit partijbestuur

Wannes Neukermans

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zet Fouad Ahidar, de fractieleider van Vooruit in het Brussels parlement, met onmiddellijke ingang uit het partijbestuur. Rousseau kondigde gisteren in ‘De Afspraak’ al aan “dat er gevolgen zouden zijn” indien de Brusselse Vooruit-fractie tegen het verbod op onverdoofd slachten zou stemmen.

Bij de parlementsleden die voor de verwerping van het voorstel stemden, zat ook Vooruit-fractieleider Fouad Ahidar. De consequenties waarover voorzitter Rousseau het had, bleven dan ook niet lang uit. “Ik heb Fouad Ahidar met onmiddellijke ingang uit het partijbureau van Vooruit gezet”, laat Rousseau weten in een schriftelijke mededeling. Ook Vooruit-parlementslid Hilde Sabbe kondigde al aan tegen het verbod te zullen stemmen.

De Brusselse parlementsleden van Vooruit die het verbod tegenhielden, zijn (nog) niet uit de partij gezet. Of dat zal gebeuren is nog onduidelijk. Het zou namelijk een (definitieve) breuk kunnen betekenen van de Brusselse socialistische fractie met moederpartij Vooruit. In de hoofdstad komt de partij namelijk al langer op onder een andere naam, namelijk One.Brussels.

https://redactie.palnws.be/2022/06/verbod-op-onverdoofd-slachten-komt-er-niet/
https://redactie.palnws.be/2022/06/conner-rousseau-dreigt-met-gevolgen-voor-partijgenoten-die-tegen-verbod-op-onverdoofd-slachten-stemmen/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

24 gedachten over “Conner Rousseau zet Brussels fractieleider Ahidar onmiddellijk uit partijbestuur”

  1. Niet genoeg mijnheer Rousseau, die man uit de partij zetten zou U meer sieren. maar ja die stemmen hé. En aan mijnheer Ahidar , ik ga de lijn doortrekken vermits U zegt, U niet kan geloven dat dieren die onverdoofd geslacht worden lijden, aangezien god toch niet zou willen dat ze lijden, hoop ik dat uw tandarts U ook niet verdoofd als U een tand laat trekken vermits god ook niet wil dat U pijn zou hebben.
    Mevrouw Sabbe een partijgenote is eerlijker als ze zegt ” Er wonen te veel moslims in Brussel en daarom zijn de sicialisten tegen .

  2. In Brussel vallen de ‘sociale’ politieke partijen over elkaar om de stemmen van de ‘multiKUL’ binnen te halen,ten koste van ALLE westerse normen en waarden en culturele geschiedenis.Groene groeperingen staan in de rij om via verborgen camera’s in vleesbedrijven het geldgewin ten koste van dieren aan te klagen,maar barbaarse kelingen worden dan weer goedgepraat onder het mom van ‘vrijheid van godsdienst’.Awel,dat die godsdienstfanaten terug verhuizen naar de regio waar dat schering en inslag is ipv ons op te dringen met hun levenswijze,ingegeven door eeuwenoude boeken uit een andere tijdsgeest.Wij hebben die flauwekul al 100 jaar achter ons gelaten,terwijl zij er zich nog altijd in wentelen…..

  3. Fouad Ahidar gaat van dit ontslag niet wakker liggen. Die Moslims zullen hun eigen partij oprichten en verder hun zin doordrijven. Conner snapt geen bal van de islamisering die voortdurend oprukt. Hij is een linkse idioot !

  4. Fouad Ahidar is een geradicaliseerde moslim. Moslim uit overtuiging en socialist uit opportunisme. Zet die man uit uw partij meneer Conner Rousseau. Weet dat een halve maatregel een omgekeerd effect zal hebben. Zachte heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden. In de jaren dertig van vorige eeuw heeft men de dreiging van het nazisme te lang onderschat. Maak niet dezelfde fout met partijgenoten islamisten.

  5. Beste mensen, het is naar de kloten, al zeker meer dan 25 jaar, met onozele VERHOFSTAD, gesteund door ALLE TRADITIONELE PARTIJEN. MEN MOET NU NIET KOMEN KLAGEN!!! IK BEKLAAG ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN. 🤮🤮🤮

  6. De menselijke ontwrichting van onze samenlevingen is geen probleem zolang de ideologie maar naar de letter wordt gevolgd. Maar als het op dierenwelzijn aankomt is het kot ineens te klein… dat zegt iets over de misantropie van links.

  7. Bewijst nogmaals dat er in Brussel nog weinig echte Belgen wonen.
    En voor Conner, niet enkel die fundamentalisten en hun meelopers uit de partij zetten, ook een voorstel tot decreet indienen voor een Vlaams exportverbod van levende dieren naar Anderlecht en de rest van het barbaarse Brussel.
    En ook nog een verbod tot vervoer van onverdoofd geslacht vlees op Vlaamse wegen, zeker op dat kleine stukje tussen Wallonië en het zuiden van Broekzelistan. Ook per spoor en de luchthaven van het Vlaamse Zaventem.

  8. Even verduidelijken: Rousseau heeft hem niet uit de partij gezet, enkel uit het partijbestuur, zo hypocriet is hij wel. Hij kan dus blijven in Brussel zijn postjes bekleden als op dezelfde religieus geënte manier. Vooruit (SPa) laat dus haar politici toe functies te bekleden waar een religie op de eerste plaats komt, en dan nog een religie die vooral gekend is om onbeschrijflijke gewelddaden en terreur. Wat wordt het volgende het 11-11-11 ploegje, Vangheluwe senator? Sorry, het is nu na de laatste peiling 14-10-9 ploegje, maar met nog steeds dezelfde optelsom van mensen die voor hun stemmen, zijnde 1 op 3 Vlamingen, net evenveel als NVA uitsluit om te regeren.

  9. Het probleem gaat veel dieper dan onverdoofd slachten. We hebben nooit aan religies verteld dat in het Westen via samenspraak van mensen onderling en bij meerderheid van stemmen, wetten van kracht zijn, die hun religie overstijgen en er zelfs in tegenspraak mee kunnen zijn. God in welke gedaante ook en wat die ook verkondigt, moet zich neerleggen bij wat wij mensen in het Westen in wetten onder elkaar hebben afgesproken. Een boodschap die enkel aan de katholieke kerk werd meegegeven. Ondertussen zijn andere religies hier aanbeland, maar die krijgen die boodschap niet. Onder het mom van verbinding gooit men Westerse waarden en normen overboord.

  10. Als geloof/ideologie de politiek binnendringt, is de democratie in gevaar. Er is nog altijd een scheiding tussen moskee een staat beste Fouad. België heeft dierenleed meermaals veroordeeld maar jij acht de wetten van je ideologie belangrijker dan het gedachtegoed van het land waar je woont, trek dan zelf je conclusies.

  11. Annalyse is toch simpel : Bruxel is al in de handen van de ingevoerden. Wat willen jullie daar meer drama over maken. Geen zorg : Vlaanderen volgt spoedig. Wallonie misschien iets later. Waarom zouden we daarover iemand anders blameren, als w’er zelf niets aan doen.

  12. “Hoed u voor het vuur dat voor de islaMIETJES is bestemd en als brandstof gebruiken we mensen en stenen.” Twee jaar geleden hebben ze me nog in de cel gestoken omdat ik dat geschreven had naar een corrupte politica van cd&v, ik had enkel het woord ongelovigen veranderd in de corrupte cd&v ster katrien schryvers uit Zoersel. Een kopie van soera 2/24 uit de koran. Men wilde mijn aanklagen voor bedreigingen maar toen ik kon bewijzen dat het uit de gesubsidieerde koran kwam had ik ook geld geëist als subsidie en plots mocht ik naar huis. Ze hebben me van het vliegtuig gehaald dus hebben ze me ook maar naar huis moeten brengen. Uiteindelijk, zoals altijd, geseponeerd door de idioten van justitie ondanks mijn vraag om me terug in de cel te steken en te laten voor komen met alle pers aandacht. Onnozelaars en zeker corrupte procureur generaal vld’er patrick vandenbruwaene uit Antwerpen.

Plaats een reactie

Delen