Jean-Marie Dedecker danst 'Indianendans' van M-Kids | PAL Tweets

Schermafbeelding: TikTok (VTM)

Uncategorized

Jean-Marie Dedecker toont hoe je ‘Indianendans’ van M-Kids danst | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


26/07/2023 – 09:50

In een video op het TikTok-kanaal van VTM is te zien hoe burgemeester van Middelkerke Jean-Marie Dedecker blootsvoets en in een wit T-shirt met als opschrift ‘I love M-Kids’ de Indianendans danst. Hij deed dat ter gelegenheid van het VTM-programma ‘Tien om te Zien’, waarvan de eerste aflevering begin deze week werd opgenomen op de dijk van Westende.

@vtm_go De burgemeester van Westende toont even voor hoe je de Indianendans van de M-Kids danst. 🕺😜 #totz #westende #mkids #dansen #tienomtezien ♬ original sound – VTM GO

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Jean-Marie Dedecker toont hoe je ‘Indianendans’ van M-Kids danst | PAL Tweets”

  1. Sorry. Te vroeg op “enter” geduwd.
    Jean-Marie is altijd een einzelgänger geweest. Een top coach in de judo, waar hij alleen het voor het zeggen had. Maar dat heeft in de politiek niet gewerkt. Jean-Marie is een moeilijk mens. Geen teamspeler, enkel een dictatortje, dat als het zijn goesting niet krijgt, wild om zich heen stampt. Ik denk dat nogal wat partijverantwoordelijken dat wel hadden begrepen. Vandaar zijn debacle in verschillende partijen.

  2. In de galerij van Vlaamse notoire dictators met Louis Tobback, Steve Stevaert, Guy Verhofstadt, en Alexander De Croo zie ik JMDD niet welgekomen zijn. Bij welke andere partijverantwoordelijken past JMDD niet in het plaatje? Bart Dewever heeft geprobeerd JMDD binnen te loodsen bij N-VA en werd intern tegengewerkt door zijn linker vleugel. Bij de liberalen werd hij eerder al bedrogen en onheus behandeld net als Hugo Coveliers, Karel De Gucht en anderen. JMDD is rad van tong, heeft dossierkennis en is een politicus met ballen. Sommigen waarderen dat en zwakke figuren haten mondige collega’s. Zijn sterke persoonlijkheid en freedom of speach is hem dierbaar en pleit voor hem. Teamspeler is hij wel, maar een Pruisisch soldaat die zich de wet en het woord laat dicteren door particraten of een partijführer is voor hem een brug te ver. Daar geef ik hem volmondig gelijk in. Sommigen hoor ik de vrije mening verdedigen en wanneer er dan iemand als JMDD opstaat om er gebruik van te maken wordt hij door diezelfden verketterd als solospeler. Partijen die de freedom of speach tegenwerken en dissonante geluiden niet dulden zijn mij bekend. Anderzijds wijs ik er u op dat VB-voorzitter Tom van Grieken, momenteel, JMDD publiekelijk uitgenodigd heeft om de rangen van het Vlaams Belang te vervoegen. Jawel, ik hou van rebellen zoals JMDD, Filip Dewinter en Georges-Louis Bouchez.

Plaats een reactie

Delen