Joe Biden: "Meer dan 100 mensen gestorven aan COVID"

Joe Biden. Shutterstock

Uncategorized

Joe Biden: “Meer dan 100 mensen gestorven aan COVID” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


26/07/2023 – 14:48

Een opmerkzame Joe Biden heeft dinsdagavond in een aankondiging gezegd dat “meer dan 100 mensen” gestorven zijn aan COVID. “Dat zijn 100 lege stoelen aan de keukentafel”, verduidelijkte de Amerikaanse president. De cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geven Biden gelijk: in totaal zouden in de Verenigde Staten sinds 12 januari 2020 ruim 1,1 miljoen mensen overleden zijn aan de gevolgen van de ziekte. Dat zijn er inderdaad meer dan 100.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “Joe Biden: “Meer dan 100 mensen gestorven aan COVID” | PAL Tweets”

  1. In schril contrast met Trump, waar ik een grote fan van ben, en ja, ik heb élke Trump rally ooit, integraal gekeken op YouTube en nu op Rumble. Trump wordt beter en beter, geraffineerder, gladder, grappiger en vooral meer interessant.

  2. Er is geen vergelijking mogelijk met Trump. Zoals de zaken nu staan is Biden de aangekondigde ramp! En nu moet ge eens nagaan hoe onze ‘objectieve’ media met alle geweld de fratsen van Biden uit het nieuws proberen te houden….

  3. En hij (Trump) had zo goed als altijd gelijk: i.v.b.met Covid (“This is a bad one”, onmiddellijke stop vluchten naar en van China (waarvoor hij van racisme werd beschuldigd), onmiddellijke financiering onderzoek vaccin), over corruptie Biden en Clinton families, eisen dat NATO-leden hun verplichtingen nakomen, over de immigratiecrisis/ramp, over drugsbestrijding en de gevaren van drugs en alcohol (zijn broer stierf aan drankmisbruik, hijzelf is geheelonthouder net zoals zijn kinderen, over de achteruitgang van het onderwijs in de V.S., noodzaak voor meer blauw op de straat, de heropbouw van het leger, de heropbouw van infrastructuur, de noodzaak van energieonafhankelijkheid, de aanpak van Rusland en Noord-Korea, enz..

  4. Trump is de meest onderschatte politieker dankzij de anti-trump beweging van de traditionele media. Al de schandalen onder Obama, de fratsen van dat oud fossiel die nu het hoogste ambt bekleed! Maar als je enkel de rode CNN gebruikt als bron…

Plaats een reactie

Delen