Federale regering stopt gradueel met krantenconcessie: “Risico dat overheid schadevergoeding moet betalen”

Bevoegd minister De Sutter gaat zo snel mogelijk met de top van Bpost samenzitten. Photonews

Uncategorized

Politieagenten aangevallen door jongeren in Brussel | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


17/07/2023 – 08:00

Politieagenten aangevallen door jongeren in Brussel

Na een politiecontrole in Brussel zondagavond werden twee agenten aangevallen door een groep jongeren. Eén agent raakte gewond en er werd een verdachte opgepakt. Volgens de Brusselse politie gebeurt dit regelmatig.


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




12 gedachten over “Politieagenten aangevallen door jongeren in Brussel | PAL Tweets”

  1. Wanneer gaan de agenten eens hun moed bijeen rapen om gezamenlijk in te gaan tegen de bevelen van hogerhand (commissaris, burgemeester, ministers) om er eens echt met de grove borstel doorheen te gaan? Komen er sancties, dan maar een nationale actie van de politiediensten en al de anderen die bij elke interventie klappen moeten verwachten. En waar is die agent die enkele weken geleden op het gezicht van de VB-voorzitter sloeg? Waarschijnlijk te laf omdat hij nu te maken heeft mensen die terugslaan.

  2. Quizvraag vd week: Er is in heel Afrika de laatste 3000 jaar door Afrikanen geen enkel stenen huis, geen huis met verdieping, geen riool, geen monument, geen weg of stad gebouwd, zelfs geen zeewaardige boot om af hun continent te geraken.
    Dit komt door:
    A. Afrika heeft olie, diamanten, mineralen, goud en Afrikanen zitten er al 150000 jaar op met hun luie reet omdat het teveel grondstoffen zijn en dat demotiverend werkt.
    B. Blanken hebben Afrikanen verhinderd om zichzelf te beschaven met telepathie, zonder ooit een voet op het continent te zetten en toen blanken er uiteindelijk kwamen hadden ze ook geen zin meer
    C. “Het maakt niet uit waar je een Afrikaan op de wereld zet, overal waar er meer dan 300 Afrikanen zijn, vormen ze automatisch een getto, overal!” ( quote: James David Manning)

  3. Mag dat wel getoond worden? Is dat niet discriminerend voor deze “jongeren”? Gelukkig zijn onze Vlaamse politici al in verlof maar of we ze in recreatiecentra gaan zien dat zal wel niet. Wat een geluk dat ik in mijn dorp woon, en niet in het Brussel van Gatz, dat hij zijn plan trekt met zijn moslims en negers.

  4. Titel: Politieagenten aangevallen door jongeren in Brussel (sic). Allochtone jongeren. Moet autogecensureerd worden door de politiek correcte pers. Onze links liberale trias politica, kapituleert voor de allochtone (georganiseerde) criminele bendes. Filip Dewinter een van de weinigen die nog het woord “allochtoon” in de mond durft te nemen. Triest spectakel in de Belgische hoofdstad.

Plaats een reactie

Delen