Uw mening: Jean-Marie Dedecker moet in 2024 op een Vlaams Belang-lijst staan

Jean-Marie Dedecker. Photo News

Uncategorized

Uw Mening: Dedecker sluit zich best aan bij N-VA of Vlaams Belang

PAL

Een meerderheid van de PAL NWS-lezers (55 procent) is van mening dat Jean-Marie Dedecker in 2024 best naar de kiezer trekt op een lijst van N-VA of Vlaams Belang. Dat blijkt uit de resultaten van de laatste ‘Vraag van de Week’.

Onafhankelijk Kamerlid Jean-Marie Dedecker, die in 2019 als lijstduwer op de Kamerlijst van N-VA in West-Vlaanderen werd verkozen, liet de afgelopen maanden herhaaldelijk optekenen dat hij een terugkeer van Lijst Dedecker (LDD) wel zou zien zitten. Hij zegt zelf te twijfelen tussen het “vechten voor het grote gelijk” en zijn pensioen, maar zou ook al een aanbieding van N-VA op zak hebben. In een interview met ’t Pallieterke reikte ook Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken Dedecker de hand. “Als Jean-Marie het écht goed voorheeft met de Vlaming, mag hij gewoon op onze lijst komen staan”, klonk het.

Van de 115 lezers die hun mening gaven over de politieke toekomst van Dedecker, zijn er 38 (33 procent) die vinden dat hij zich in 2024 verkiesbaar moet stellen op een lijst van Vlaams Belang. 25 lezers (22 procent) zien de burgemeester van Middelkerke liefst opnieuw op de Kamerlijst van N-VA in West-Vlaanderen staan. In totaal hoopt 55 procent van de lezers dus dat Dedecker zich in 2024 aansluit bij een van de V-partijen, terwijl ‘slechts’ 25 lezers (22 procent) hopen op een heropstart van Lijst Dedecker. 27 lezers vinden dan weer dat Dedecker de nationale politiek vaarwel moet zeggen en zich volledig moet toeleggen op zijn burgemeesterschap.

Lees hieronder de vorige ‘Vraag van de Week’:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




2 gedachten over “Uw Mening: Dedecker sluit zich best aan bij N-VA of Vlaams Belang”

  1. Van de 115 lezers die hun mening gaven over de politieke toekomst van Dedecker, zijn er 38 (33 procent) die vinden dat hij zich in 2024 verkiesbaar moet stellen op een lijst van Vlaams Belang (citaat). Zijn kritische mensen met een sterke persoonlijkheid/ego geschikt om normaal te functioneren binnen een politieke partij…als een partijsoldaat? Zich te schikken naar de commando’s van hypocriete creaturen? Het zou zonde zijn dat JMDD zijn talenten zou ten dienste stellen van politieke kapo’s. Liever zelfstandig dan slaaf op een politieke galei. Ik hoop dat hij het N-VA niet vergeven heeft, de manier waarop hij ooit met pek en veren publiek werd terechtgesteld, nadat hij verleid werd met valse beloftes door de pacha van Antwerpen.

  2. N-VA of VB. Wat heeft JMDD nog te winnen als vijfde wiel in Brussel? Carrière afsluiten in Middelkerke als burgemeester biedt hem gegarandeerd meer vreugde en erkenning.

Plaats een reactie

Delen