Cd&v doet Jean-Luc Dehaene herleven met AI in reclamefilmpje | PAL X

Dehaene in het reclamefilmpje. Twitter

Uncategorized

Els Ampe toont vuil in Terkamerenbos: “Dagelijkse kost” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


16/08/2023 – 14:00

Terkamerenbos, het Brusselse park dat bekend werd door ‘La Boum‘ tijdens de coronacrisis, ligt er geregeld erg vuil bij. Dat toont Els Ampe (Open Vld) nu ook in een video op Twitter. “Dagelijkse kost”, schrijft ze erbij.


Vorige PAL Tweet:

https://palnws.be/2023/08/socialistische-vakbond-portretteert-werkgevers-als-grote-schurken-in-video-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Els Ampe toont vuil in Terkamerenbos: “Dagelijkse kost” | PAL Tweets”

  1. Volgens Ecolo/Groen komt dit ongetwijfeld door de racistische Vlaming, je herkent hem aan zijn donkere huid, boze blik en bezorgdheid om zijn medemens…”wat is jouw probleem”:+)

  2. Waar ik woon – In Oostkamp, op de wijk Nieuwenhove – zijn er enkele verkeersvrije dreven en staan daar her en der rustbanken opgesteld. Welnu telkens als het een ietofwat aangename zomeravond geweest is blijkt de omgeving ervan ’s anderendaags op een vuilnisbelt van al het zwerfvuil die ” jongeren ” er achtergelaten hebben.
    U denkt toch zeker niet, moesten daar vuilnisbakken staan, dat ze de moeite zouden doen hun vuil er in te gooien?
    Het is een fenomeen dat men quasi enkel in Belgie aantreft; in de ons omringende landen zul je dit niet gauw aantreffen….. Wij zijn een vuil, vies, smerig, ongedisciplineerde volk!!!!!

Plaats een reactie

Delen