Uw Mening: Democratie komt in gevaar door religieus extremisme

Pro-hoofddoekenprotest in Brussel

Uncategorized

Hevige rellen in Luikse gemeente nadat politie quadrijder doodschiet

PAL

In de Luikse gemeenten Oupeye en Herstal ontstond dit weekend hevig protest nadat een politiepatrouille een quadrijder doodschoot die op een van de agenten was ingereden. Volgens de lokale burgemeester trokken veel mensen een parallel met de dood van Nahel in Frankrijk.

Een jonge “gevaarlijk rijdende” quadbestuurder (Domenico D’atria, 22) weigerde bij een politiecontrole te stoppen. Hij overreed een van de agenten, waarop de andere agent zijn wapen trok en twee schoten loste. De jongeman was op slag dood.

Betogers beschuldigen de agent ervan veel te snel zijn wapen getrokken te hebben. Daarom besloten ze om vrijdagnacht in Oupeye en zaterdagnacht in Herstal te gaan betogen. Op sommige plekken braken heuse rellen uit. In Oupeye geldt een samenscholingsverbod voor groepen van meer dan vier personen.

https://twitter.com/pierrebxl/status/1693328854163820958?s=20
https://twitter.com/Gilless_92/status/1693069412054466643?s=20

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “Hevige rellen in Luikse gemeente nadat politie quadrijder doodschiet”

  1. Dat wordt immers altijd politiek-correct weggecensureerd om de continue aanbidding van het donkerbruine Multikulti Afgodsbeeld niet nodeloos in het gedrang te brengen want dat zou immers de vermaledijde Regime partijen van het Cordon Discriminatoir niet zinnen en hun PoCo-Propaganda doen verbleken

  2. Iemand, die, moedwillig, een derde aanmaning van een agent negeert, of opzettelijk op een agent inrijdt, zou, daardoor, geen rechten meer mogen hebben, waardoor hij/ zij mag worden neergeschoten. Dàt zou de regel moeten zijn. Maar, ja, dan zou er te veel potentieel kiesvee van de trado’s en, vooral van de Links/ Groene schoften, verloren kunnen gaan.

  3. Er is een gevaarlijke evolutie aan gang ; een totaal gebrek aan respect voor zowel brandweerlui, zorgverstrekkers, OCMW-bedienden en vooral politiemensen en treinconducteurs. Dat criminelen ook hier al worden verdedigd door een bepaald politiek publiek zal vroeg of laat escaleren. En onze beroepspolitiekers met de hen genegen media strijken hun centen op, kijken erop als een hond op een zieke koe, en zwijgen. Of hebben we toch al iets gehoord ? Dan zal het “en sourdine” zijn.

  4. “veel te snel zijn wapen getrokken te hebben.” Neen, je moet inderdaad wachten tot je aangereden bent, op de grond ligt en niet meer kan reageren. Dan pas en geen seconde vroeger! De idiotie slaat zowat overal toe …

Plaats een reactie

Delen