Stikstofdecreet ingediend in Vlaams Parlement

Fractieleiders Van Rompuy (cd&v) en Vandaele (N-VA). Photonews

Uncategorized

Straffe beelden in Oekraïense Humvee tijdens gevecht | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


17/08/2023 – 10:00

Op deze beelden is te zien hoe een ‘High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle’ (HMMMWV, uitgesproken als Humvee) onder vuur wordt genomen en hoe het vijftal militairen hierop reageert. Op het einde wordt het voertuig vol geraakt en moeten de Oekraïners eruitvluchten.


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Straffe beelden in Oekraïense Humvee tijdens gevecht | PAL Tweets”

  1. Geen compromisvrede met Zelensky. Dus zoeken naar een alternatieven: uitschakelen van Zelensky of Poetin? Andere opties moeilijk te voorspellen door de eenzijdige en gecensureerde Westerse en Belgische berichtgeving. Als iemand uit de entourage van Zelensky aanstuurt op een wapenstilstand vliegt hij linea recta naar de gevangenis. Naar alle waarschijnlijkheid laat Zelensky zich manipuleren door de CIA, de NAVO en de aanmoedingen van sommige EU-lidstaten. Als zelfs Alexander De Croo en Vivaldi kiezen voor een militaire optie van het conflict. De illegale annexatie van Oekraïens grondgebied moet beïndigd worden orakelt de internationale liberale oorlogsmachine. O ja? En de voormalige illegale annexaties van Eupen, Malmédy, Sankt-Vith en Moresnet, kortom Duits Belgien, door la Belgique in 1919? Quid de illegale annexaties van Duits grondgebied na WO1 en 2: Oost-Pruisen, Dantzig, Königsbergen, het Sudetenland etc.? Illegale annexaties waar Russen en Polen samen een prominente rol speelden. Moeten we aldaar de NAVO niet inschakelen om historisch onrecht ongedaan te maken?

Plaats een reactie

Delen