Trump maakt na 2,5 jaar comeback op X | PAL X

De politiefoto van Donald Trump. Twitter

Uncategorized

Trump maakt na 2,5 jaar comeback op X | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


25/08/2023 – 09:48

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft na 2,5 jaar zijn comeback gemaakt op X, het voormalige Twitter. Hij deelde op het socialemediaplatform de ‘mugshot’ (politiefoto, red.) die donderdagavond lokale tijd van hem werd gemaakt in de gevangenis van Atlanta, de hoofdstad van Georgia. Trump wordt ervan verdacht dat hij in 2020 geprobeerd heeft om de verkiezingsuitslag in de staat te vervalsen. Na de betaling van een borgsom van 200.000 dollar mocht hij de gevangenis meteen weer verlaten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Trump maakt na 2,5 jaar comeback op X | PAL X”

  1. Trump is zó populair, dat wanneer die niet opdaagt op het debat vd RNC voorverkiezingen om de republikeinse kandidaat te zijn, men fragmenten en quotes afspeelt van Trump zodat de kandidaten kunnen spreken over wat relevant is. Zijn interview met Tucker Carlson tijdens het RNC debat werd honderden miljoenen maal bekeken, is het meest bekeken videofragment op sociale media ooit. The boss is back op Twitter.

Plaats een reactie

Delen