Els Ampe start nieuwe politieke beweging ‘Voor U’: “Mikken op 7 procent van de stemmen”

Els Ampe. Photonews

Uncategorized

Baudet (FvD) trekt maanlanding en 9/11 in twijfel | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


20/09/2023 – 08:00

Tijdens de Algemene Beschouwingen in de Nederlandse Tweede Kamer gaf FvD-leider Thierry Baudet aan dat hij zijn twijfels heeft over de aanslagen van 11 september 2001. Ook de maanlanding trekt hij in twijfel. Dat deed hij nadat PVV-leider Geert Wilders erachter vroeg, omdat Baudet zich eerder op sociale media al had uitgelaten over de onderwerpen. “Ik geloof het gevestigde verhaal over 9/11 niet”, zo begint hij zijn antwoord. “Het bestaat niet dat het zo gegaan zou zijn … met die kapers in die vliegtuigen. Dat die vliegtuigen die gebouwen uit het niets hebben laten neerstorten, dat is extreem onwaarschijnlijk.”

Ook over de maanlanding op 21 juli 1969 heeft Baudet zijn twijfels. “Er zijn heel veel extreem merkwaardige dingen aan dat hele verhaal.” Zo vraagt hij zich af waarom er nadien nooit meer iemand op de maan is geweest. “En waarom niet? Die technologie is vernietigd. Aha!” Vorig jaar kwam Baudet nog onder vuur te liggen nadat hij de loftrompet opstak voor Vladimir Poetin. In hetzelfde filmpje zei hij dat hij geloofde in de complottheorie die zegt dat de wereld geregeerd wordt door een wereldwijde samenzwering van reptielen. Later nuanceerde Baudet die uitspraak wel.

(Bekijk hieronder de video.)


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/kamercommissie-defensie-geannuleerd-terwijl-er-veel-vragen-rond-f16s-zijn-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




9 gedachten over “Baudet (FvD) trekt maanlanding en 9/11 in twijfel | PAL X”

  1. Ik heb ja geantwoord, omdat het meer waar dan onwaar is, maar niemand heeft de maanlanding live gezien in de jaren ’60. Men keek naar een minimalistische animatie met een timer. Ook zijn de foto’s die in vele encyclopedieen gebruikt zijn, fake. De astronaut met de belichte kap en de uitgestoken vinger is fake. Daarom is de maanlanding meer waar dan onwaar, maar ze is wel gedeeltelijk fake. Ook 9/11 is gedeeltelijk fake. Saudi Arabie zat mee tussen de aanslag en een gebouw stortte gecontroleerd ineen door springladingen. Baudet heet gezegd “evil reptiles” nooit reptilians, duidend op het reptielenbrein in ieder van ons dat in staat is om te moorden en wreed te zijn.

  2. Weet je wat politiek rechts schaadt? Dat je uw nek niet durft uitsteken en hele generaties van uw kiezerbase uit laat maken voor nazisten dóór socialisten terwijl nationaal-socialisten, socialisten waren. Dat je kinderen wijs maakt dat Hitler zich van kant maakte in Berlijn terwijl nadien uit FOTOBEWIJS IN CIA DOCUMENTEN blijkt dat Hitler van ouderdom stierf in Argentinië. Dat de BBC een reportage maakt over Gladio dat de SS inlichtingendienst in Gladio Duitsland werd opgenomen in en dat Gladio Vlamingen neerknalt in Vlaanderen waaronder Vlaamse kinderen en het het hoofd vd Belgische staatsveiligheid gwn keihard liegt op nationale Belgische TV. Dat zijn echte mensenlevens die verwoest werden met dezelfde tactiek die de nazi’s in het Oost-Europa gebruikten gedurende WO2. Al de buitenlandse operatoren van Gladio hebben de Brabant killers als hun cellen aangeduid in die BBC reportage uit de ’90s. Een week geleden is een Vlaamse wielrenner met zijn hoogzwangere vrouw IN Vlaanderen gecrasht met zijn wagen nadat hij onwel werd, zijn cardioloog heeft hem met myocarditis gediagnosticeerd. Als we dan enkele jaren terug gaan, dan zien we Thierry Baudet op een FVD karavaan de mensen waarschuwen voor de complicaties van de “vaccins” en myocarditis en hij vertelt dat de slachtoffers van het Pandemix vaccin, het vorige experiment, slaapziekte hebben en hun levens verwoest zijn. Je moet eens op Rumble “died suddenly” ingeven en kijken wat men uit de lijken vd vaccinatie trekt. Want zolang je bang bent om je mond open te trekken gaan onze Vlaamse kinderen sterven. Uw reputatie is niet belangrijker dan mensenlevens.

  3. Ik heb ooit eens gezegd in deze comment sectie, en je kan terug gaan om het bekijken, dat wat men Dries Van Langenhove kon aandoen, enkel gebeurt omdat politiek rechts de vuile gewoonte heeft om alles en iedereen te laten vallen wat politiek links viseert. Alles wat ik hier zeg zal ooit relevant zijn, en ik zeg het steeds voor het gebeurt.

  4. De NSDAP was evemin socialistisch als de N-VA vandaag Vlaams nationalistisch is. Op 23 maart 1933 stemt het Duitse parlement met een grote meerderheid voor de ‘machtigingswet’. Hiermee kon Hitler wetten maken zonder inmenging van de rijkspresident of het parlement. Communisten mochten niet meestemmen en de sociaal-democraten stemden tegen de volmachten (dictatuur) voor Hitler. Dank zij de stemmen van Duitse Nationalisten, Katholieken, Liberalen en uiteraard de NSDAP zag de schurkenstaat van Hitler het licht. Het verschil tussen de NSDAP en de BSP is fundamenteel: Hitler pro militarist, revanchist, antidemocraat en imperialist. De toenmalige BSP antimilitarist, neutralist en sociaal-democraat. Toenmalige führerbewegingen in België: VNV, Verdinaso en Rex.

  5. Men gaat niet meer terug naar de Maan omwille van het maanstof dat door de ruimtepakken van de astronauten drong en op termijn dodelijk is. Het vreet zelf metalen aan. Op Mars rijden er robots rond. Rijden er ook robots rond op de maan ? Neen, die begeven het door het Maanstof. Indien de Maanlanding nep zou geweest zijn, de Sovjets zouden het ontmaskerd hebben.

Plaats een reactie

Delen