Stikstofdecreet ingediend in Vlaams Parlement

Fractieleiders Van Rompuy (cd&v) en Vandaele (N-VA). Photonews

Uncategorized

Eerste bewoners asielcentrum Alveringem aangekomen | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


13/09/2023 – 11:00

In het voormalige woonzorgcentrum ‘Clep’, in Alveringem, worden vanaf gisteren asielzoekers opgevangen. Het opvangcentrum vangt hervestigde vluchtelingen, die worden overgebracht van het land waar ze bescherming zochten naar ons land, dat hen aanvaardt als vluchtelingen. Deze mensen verblijven slechts enkele maanden in dit centrum.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/politie-arresteert-automobilist-die-klimaatblokkade-wil-verstoren-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “Eerste bewoners asielcentrum Alveringem aangekomen | PAL X”

  1. Toch curieus dat die “vluchtelingskes ocharme” niet naar Zuid-Europa gaan maar toch zo graag naar ons voor hen veel te gulle landje komen om gepamperd te worden zonder voordien ooit één cent bijgedragen te hebben. In schril contrast daarmee staan de belachelijk lage pensioentjes die gewezen werkers toegesmeten krijgen na lang en veel bijdragend gepresteerd te hebben tot het economisch productief bakken van de BPP (voorheen BNP) “koek” gvd !

  2. België is een topland voor asielzoekers, nogal normaal met zo’n sociale zekerheid en de gulle wijze waarmee we met centen gooien : een sociale woning en nog wat centen van het OCMW of je gaat even ‘werken’ (liefst fictief ingeschreven bij een reeds aanwezige landgenoot) en je hebt voor de rest van je leven een werkloosheidsuitkering.
    Ondertussen zijn die gasten talloze veilige landen gepasseerd en hadden ze zich moeten inschrijven in het land van aankomst in de EU. Alles kan en alles mag en de EU kijkt machteloos toe.

  3. CD&V lid van Vivaldi en van de Vlaamse regering maakt van Vlaanderen een internationaal pretpark voor asielzoekers en immigranten, legaal en illegaal. Iedereen welkom in het inclusieve Vlaanderen van N-VA en de Marrakech codex. Ten koste uiteraard van onze nationale cohesie en sociale zekerheid. Maar is dat niet de bedoeling van het internationale kosmopolitisme en haar Vlaamse en Belgische filialen?

  4. De afgelopen jaren gemiddelde tussen de 50.000 en 75.000 nieuwe Belgen, waar slechts een heel klein percentage economisch productief is. Asiel komen eisen, en na wat procederen en zagen bijna altijd krijgen, de ganse familie dan laten overkomen en allemaal in een nieuwe sociale woning met alle voordelen, onderwijs, medische zorgen, goedkoop openbaar vervoer, goedkoop energie, een paar keer/jaar terug naar huis om wat uit te delen…en de factuur die is voor de Vlaamse belastingbetaler. Enige eis waaraan ze moeten voldoen is op rood of groen stemmen bij verkiezingen.

Plaats een reactie

Delen