Europees Parlement wil klimaatneutrale stadsbussen vanaf 2030

Europees Parlement wil klimaatneutrale stadsbussen vanaf 2030. Shutterstock

Uncategorized

Elon Musk bij Hongaarse president: “Kinderen krijgen is de wereld redden” | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


26/09/2023 – 08:00

Volgens Tesla- en X-baas Elon Musk is het niet overbevolking, maar net de bevolkingskrimp dat het grootste risico vormt voor de toekomst. “Door kinderen krijgen red je de wereld”, klinkt het nu bij Musk. Hij is op bezoek bij de Hongaarse presidente Katalin Novàk. Zij noemt Musk “een bondgenoot in het gevecht voor kinderen”.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/vlaams-belang-plaatst-spandoek-el-kaouakibi-in-vlaams-parlement-ongepast-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Elon Musk bij Hongaarse president: “Kinderen krijgen is de wereld redden” | PAL X”

  1. Toen Baudet vorige week in het Pal nieuws kwam vond je van mij in de comments een referentie naar “died suddenly” op Rumble. Toen zei ik “alles wat ik zeg wordt relevant”. Diegene die door mijn harde retoriek kijkt, zal een zachte, liefdevolle filantroop vinden met teveel zelfvertrouwen. Maar hey, in de bovenvernoemde docu, kreeg je wel de volledige uitleg over het Malthusiaans plafond dat net zo morbide is als het Marx Manifesto. De exacte reden waarom Musk zegt wat die zegt. 1 week en het werd relevant.

Plaats een reactie

Delen