Gemengde gevoelens nadat kernkabinet Engie-deal goedkeurt

Engie en de federale regering bekrachtigden de deal over de verlenging van 2 kerncentrales. Photonews

Uncategorized

Geweld tussen hooligans RWDM en Union | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


28/09/2023 – 12:00

Vanavond staat de ‘Zwanzederby’ op het programma, tussen de Brusselse voetbalclubs RWDM (Molenbeek) en Union (Sint-Gillis). Gisteravond werden een aantal supporterscafés van Union al kort en klein geslagen en kwam het tot confrontaties op het Sint-Gilisvoorplein. Op de video is te zien hoe een bewusteloze man wordt meegesleept terwijl stoelen in het rond vliegen.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/slechts-drie-parlementsleden-aanwezig-terwijl-parlement-experts-uitnodigt-voor-gedachtewisseling-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Geweld tussen hooligans RWDM en Union | PAL X”

  1. Geweld tussen hooligans maakt deel uit van de liberale canon. Net als verkrachtingen van minderjarigen zolang de perverte daders maar religieuzen zijn van de Rooms Kahtolieke Kerk. Straffer nog, wij betalen onder dwang van politieke perverten belastingen om die pedofiele fabriek te financieren. RKK religieuze terroristen in loondienst van Justitie. Met Bart de Pauw was justitie strenger. En u mag eens raden wie de minister van de Belgische liberale justitie is. Juist, Vincent Van Q.; de man voor wiens woning een plascombi van de politie geparkeerd staat. Bron: Federaal parlement. Tijdens de jongste zitting bleek dat amper 0,5 procent van de seksueel sadistische geestelijken vervolgd werden. Vivaldi maffia… Ik zie geen andere verklaring.

Plaats een reactie

Delen