Rekenhof onderzoekt 16,5 miljoen euro aan te dure uitgaven Kamer: “Mocht het een bedrijf zijn, was het al lang failliet”

Tom Van Grieken en Alexander De Croo in de Kamer. Photonews

Uncategorized

Politie arresteert automobilist die klimaatblokkade wil verstoren | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


12/09/2023 – 16:40

Klimaatactiegroep Extinction Rebellion blokkeert sinds zaterdag elke dag de A12 in het Nederlandse Den Haag. Op onderstaande video is te zien hoe een automobilist richting de demonstranten toestapt. Volgens journalist Chris Klomp werd de man agressief richting de politie toe en werd hij uiteindelijk opgepakt.

Vorige PAL X:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “Politie arresteert automobilist die klimaatblokkade wil verstoren | PAL X”

  1. Ik ben er elke keer weer om een rode draad in de nieuwsartikelen te duiden. We spraken eerder over het gratis treinen voor -26 jarigen. Vandaag spreken we over de definitie van terrorisme. Het bekomen van politieke doeleinden met geweld. Extinction rebellion=EU. De financiering, organisatie en de werking van deze terroristen die gebeurt door de EU. De klimaatmarsen is de activisten vleugel van de EU. Men gebruikte uw kinderen om belastingen te heffen. De politie, uitvoerende macht is de “muscle” van het regime. Zij zorgen ervoor dat alle wetten en staatsgrepen met de loop ve geweer worden afgedwongen. Dat is de reden waarom men het waterkanon in NL gebruikt op klimaatprotesten zoals je plantjes giet, met wijde straal, en men protesten tegen lockdowns met geconcentreerde straal gebruikt zodat je met je schedel tegen gebouwen aanvliegt. Dit is geen hyperbolische praat. De politie is je vriend niet, ze zullen u allen verraden net zoals ze mijn grootvader verraden hebben in WO2 en hem lieten afvoeren nadat hij zijn varken niet aan de Duitsers over droeg en toen was de politie nog gelovig met een moraal kompas. Stel je voor wat ze met u doen anno 2023. Dat was de les vandaag

Plaats een reactie

Delen