Verdachte opgepakt na schietpartij in ziekenhuis Rotterdam

Brandstichting in ziekenhuis. Twitter

Uncategorized

Verdachte opgepakt na schietpartij in ziekenhuis Rotterdam | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


28/09/2023 – 18:00

Vanmiddag hebben er twee schietpartijen plaatsgevonden in Rotterdam; in een huis en bij het Erasmus Medisch Centrum. Op beide plekken werd er ook brand gesticht, vermoedelijk met molotovcocktails. Er zijn meerdere doden en zwaargewonden gevallen. Eén verdachte van 32 jaar oud is opgepakt, er zouden nog andere betrokkenen zijn.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/geweld-tussen-hooligans-rwdm-en-union-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Verdachte opgepakt na schietpartij in ziekenhuis Rotterdam | PAL X”

  1. Antwerpen heeft een achterstand van 4 jaar op de doomsdayklok ten aanzien van Rotterdam. Niemand in Antwerpen volgde de Rotterdamse mocro oorlog. Precies 4 jaar nadat de drugsoorlog losbarstte in Rotterdam, begonnen de Antwerpse afrekeningen. Er zullen martelcontainers komen in de Antwerpse polder en er zullen schietpartijen voorvallen rond Antwerpse scholen en ziekenhuizen terwijl BDW en de N-VA uw vrijheid afnemen en het korps gebruiken voor de seizoensgriep terwijl ze de Marokkanen in Antwerpen binnenlieten.

  2. Men heeft heel lang geprobeerd de zaak onder de naam “Rotterdammer” te houden…en wat iedereen als wist, enkel en alleen omdat zelfs de voornaam onder de radar bleef, is vandaag uitgelekt. En de naam is niet Koos, of Kees, of Toos of Miep…maar Fouad. Quod erat demonstrandum. En ondertussen blijven we hier ook volop nieuwe Belgen maken, een centrumstad per jaar, die voor groot deel dergelijke tijdbommen zijn.

  3. In een vorig verslag van het Nieuwsblad wisten ze de naam nog niet van de dader, en toch werd er vermeld dat er linken zouden zijn met extreemrechts…
    Nu opeens is de naam gekend, Fouad…, en waar zijn nu opeens die extreemrechtse bewijzen???
    Ze liegen dat ze het zelf geloven de (s)linkse media, vuile bedriegers, het is terug een allochtoon, ooo wat zijn ze lief meneer…gvd…

Plaats een reactie

Delen