VIDEO. Van Quickenborne laat beest in zichzelf los | PAL X

Schermafbeelding: Twitter.

Uncategorized

VIDEO. Van Quickenborne laat beest in zichzelf los | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


11/09/2023 – 10:53

Op X circuleren beelden van een brullende minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Het is onduidelijk waar en wanneer de beelden precies werden gemaakt, maar het gebrul lijkt verband te houden met de muzieksmaak van de minister.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “VIDEO. Van Quickenborne laat beest in zichzelf los | PAL X”

  1. De muzieksmaak ter zijde gelaten, toen ik zijn wietsmoel zag op Alcatraz was dit meteen een reden om niet meer te gaan. Zo’n loser mag en zal de metaalscene niet verbrodden. Uitpissen, tegen de electrische weidedraad!

  2. Naar verluidt zou het een publiek “geheim” zijn dat liberalisme pathologisch is. Maar dat het dermate ontaard wangedrag impliceert is nieuw voor mij. In de Zoo hoort men ook vaak zo’n gebrul maar in dit geval niet getuigend van felle dronkenschap. Wel enkel achter tralies afgeschermd voor het publiek, gelukkig maar. Naar verluidt zou één der randverschijnselen zijn dat de patiënt dan toch absoluut “Manneke Pis” wil imiteren nabij een PolItie combi, heel vreemd…..

  3. Die vrouwenstem op de achtergrond spreekt verstaanbaar Westvlaams in tegenstelling tot dat imitatie leeuwengebrul wat de Minister uitstoot. “Als de wijn is in de man, is de wijsheid in de kan” lijkt hier van toepassing.

Plaats een reactie

Delen