Huis van Afgevaardigden opent impeachmentonderzoek naar Biden | PAL TWEETS

Biden zou volgens de Republikeinen zijn contacten misbruikt hebben om zijn zoon Hunter te helpen. Photonews

Uncategorized

Huis van Afgevaardigden opent impeachmentonderzoek naar Biden | PAL Tweets

PAL

X is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


14/12/2023 – 08:45

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft woensdag formeel ingestemd met een afzettingsonderzoek tegen president Joe Biden. Biden zelf zegt dat het om “een politieke stunt” gaat, maar de Republikeinen vinden het onderzoek naar Bidens zoon Hunter zorgwekkend. Joe Biden zou volgens hen als vicepresident onder Obama zijn contacten misbruikt hebben om zijn zoon te helpen met zaken in China en Oekraïne. Daarnaast heeft Hunter Biden een drugprobleem, zijn er schandalen met dames van lichte zeden en wordt hij ervan beschuldigd de wapenwet in Delaware overtreden te hebben.

In de Amerikaanse geschiedenis is nog nooit een president uit zijn functie ontzet. Andrew Johnson, Bill Clinton en Donald Trump werden in verdenking gesteld, maar uiteindelijk vrijgesproken. Richard Nixon nam in 1974 ontslag om een zekere ‘impeachment’ te vermijden door het Watergate-schandaal.


Vorige PAL X:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen