Uitgelicht

Bart De Wever over wapens en kinderen maken én een nieuwe hoofdredacteur… Ontdek ’t Pallieterke nu!

PAL

Het eerste Pallieterke van februari 2024 is een historisch nummer. Om welke redenen, dat bepaalt u vooral zelf. Bart De Wever en Stijn Derudder hebben alvast hun best gedaan om er iets moois van te maken.

De meeste lezers zullen zich de laatste keren dat Bart De Wever in ’t Pallieterke werd geïnterviewd niet meer herinneren, en dus was er véél te bespreken. Onze jonge journalist Anton mocht de honneurs waarnemen, zolang hij maar niet de platgetreden paden zou betreden. En dus ging het over onderwerpen waar de gemiddelde krant niet wakker van ligt, maar u wel: de krimpende Vlaamse bevolking, de bijna onbestaande Vlaamse wapenindustrie en zo kunnen we nog even doorgaan.

Een ambitieuze hoofdredacteur

Minstens zo interessant dit nummer is de uitgebreide voorstelling van onze nieuwe hoofdredacteur Stijn Derudder. Stijn genoot al enige bekendheid en beruchtheid als onze podcastman en eindredacteur en mag het nu als grote baas van ons zo noodzakelijke blad waarmaken.

Verder deze week nog een heel dossier over een Vlaamse wapenindustrie, de tweede column van de flamboyante kleermaker Tommaso Bordoni en een pak klassiekers zoals Jurgen Ceder. Als u nog twijfelde, is het nu het moment om te springen en een abonnement te nemen. Veel leesplezier!

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen