Uitgelicht

Ontdek nu een nieuw straf Pallieterke, met o.a. Joachim Pohlmann, online en in de dagbladhandel!

PAL

Het nieuwe nummer van ’t Pallieterke heeft veel aandacht voor de oorlog in Gaza, maar het is ook duidelijk dat de verkiezingen naderen. Dat Charles Michel dat ook opmerkte, daar konden we niet aan ontsnappen. Maar het mag ook iets filosofischer.

Stijn Derudder heeft het in een uitgebreid gesprek met auteur Joachim Pohlmann over diens jongste boek ‘Volk en Elite’, en hoe de elite de controle wil heroveren. Pohlmann weet waarover hij spreekt. Hij was de rechterhand van Bart De Wever en is vandaag kabinetschef voor cultuur van Vlaams minister-president Jan Jambon.

Nieuwe columnist!

Met Stefan Everts stellen we deze week opnieuw een nieuwe columnist aan u voor. Verwacht je aan een rollercoaster van actie en emotie de komende maanden, want de tienvoudige wereldkampioen motorcross geeft zich helemaal. In deze eerste column: “Ik moet niet leren, want ik word wereldkampioen.”

Daarnaast zoals elke week veel vertrouwde gezichten zoals Jurgen Ceder en Karl Van Camp. Voor het kleine interview tekent deze week Dries Devillé present. Dries komt na de verkiezingen zonder ongelukken in het Vlaams Parlement terecht voor het Vlaams Belang.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Ontdek nu een nieuw straf Pallieterke, met o.a. Joachim Pohlmann, online en in de dagbladhandel!”

  1. Israël voert al meer dan 100 jaar een vuile neokoloniale oorlog tegen de Arabieren met als kers op de taart de genocide in Gaza anno 2023/2024. Baby’s, kinderen en de burgerbevolking zijn geen milities van Hamas. Hospitalen, scholen en burgerinfrastructuur geen militaire doelwitten. Indien de extreemrechtse en racistische (Arabierenhaters) regering Netanyahu de intentie had te bewijzen dat ze geen oorlogsmisdaden schuwen en uit zijn op een genocide en etnische zuiveringen hebben bij deze hun punt gemaakt. Zij die proberen onderhavige misdaden te vergoelijken omdat de daders joden (zionisten) zijn dwalen.

Plaats een reactie

Delen