Uitgelicht

Het Europese leger van Wouter Beke, de terugkeer van Kim Geybels en meer. Lees nu ’t Pallieterke!

PAL

Een nieuwe week, een nieuw Pallieterke met een heerlijke tas Maes Koffie (we zouden ons niet laten betalen om dat te zeggen, als het niet waar was)! Terwijl andere media nog napraten over het interview met Bart De Wever van twee weken geleden en dat van vorige week over meer kinderen krijgen, droomt deze week Wouter Beke luidop van een Europees leger.

Zelfvoorzienend worden we ook best volgens Beke. Voeding, energie… Of dat ook belangrijk is op vlak van medische zorgen, daarover spraken we dan weer met Kim Geybels. Zij is spoedarts, lijsttrekker voor Voor U en uit een vorig leven nog bekend als jong, kortzetelend en -gerokt senator voor N-VA.

Minder straf, meer woke?

Er is ook uitgebreide aandacht voor het nieuwe strafwetboek en voor de Verenigde Staten, waar Jurgen Ceder onder de titel ‘De waanzin van koning Joe‘ nog even nader op de toestand van Amerikaanse president ingaat.

Nog niet overtuigd? Dan zal u niet te weten komen over wie columnist Arthur Van Amerongen het heeft wanneer hij schrijft over de ‘Dildo van Leuven’. Veel leesplezier!

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen