't Pallieterke van 22 februari 2024jpg

't Pallieterke van 22 februari 2024jpg

Uitgelicht

Interviews met de minister van Justitie en de voorzitter van Jong N-VA in één nummer. Haal snel de nieuwe Pallieter!

PAL

Een nummer om duimen en vingers van af te likken deze week! Maar wel die van jezelf, want Justitie maakt prioriteit van de strijd tegen seksueel geweld, zo stelt minister Paul Van Tigchelt (Open Vld) in gesprek met een van onze jonge journalisten.

Voorzitter van Jong N-VA Jeroen Bergers is er toch niet helemaal gerust op en wil zelf de strijd voeren tegen illegale migratie. En tegen de communisten, die volgens hem op de vuilnisbelt van de geschiedenis thuishoren.

Communautaire verschillen en miljardentransfers

Verder deze week veel aandacht voor een onderzoek dat het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds (VNZ) bestelde met betrekking tot de sociale zekerheid. De resultaten zijn best opvallend en stemmen tot nadenken. Willen we nog wel betalen? Houdt de Belgische sociale zekerheid het nog lang? En moeten we de sociale zekerheid niet volledig splitsen, zoals het VNZ bepleit?

Ook de andere artikels zijn uiteraard de moeite waard. Karim Van Overmeire over weerbaarheid in Estland, Jurgen Ceder over rellen in Nederland en Navalny, Karl Van Camp en veel en veel meer. Veel leesplezier!

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen