Over ons

Word jij de Office Manager van PAL Media?

Personeelsdienst PAL NWS

Als Office Manager ben je het eerste aanspreekpunt bij PAL Media, zowel intern als extern. Je bent communicatief en staat in voor een hele waaier aan taken. Administratief ben je zelfverzekerd, maar ook organisatorisch ben je onderlegd.

We bieden je een voltijdse job in Grimbergen in een leuke werkomgeving, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Een blad uit het dagboek van de Office Manager

Vrijdag 12 januari 2024

Vrijwilligsters tijdens de receptie.

Zoals altijd iets voor 9 uur op kantoor aangekomen en nog even aan het nagenieten van de nieuwjaarsreceptie op kantoor met de medewerkers en hun partners. Velen zag ik pas voor het eerst, maar wat een enthousiasme. Met bijna 50 waren we, zowat dubbel zoveel dan eerst gepland. Met een beetje puzzelen paste iedereen wonderwel comfortabel in de nieuwe kantoren. Vandaag kwam er opnieuw hulp op kantoor om alles van gisteren op te kuisten, zodat ik gewoon mijn werk kan doen en het enkel wat in de gaten hoef te houden. Gelukkig maakte ik vooraf een mooi uitgewerkt draaiboek, waardoor alles vlekkeloos verliep.

Bloemen voor Lisbeth, die met pensioen gaat

Een vijftal telefoontjes vandaag, vooral over niet ontvangen Pallieterkes die nagestuurd moesten worden. De mailbox viel ook mee, dus ik kon me vandaag bezighouden met het organiseren van de teambuilding, die ook alweer bijna een jaar geleden is. Vorig jaar was het paintball en sightseeing in Limburg en ook dit jaar lijken ze wel zin te hebben in wat avontuur. Karten en nadien een barbecue misschien? Ik heb al wat prijzen opgevraagd en een leuk voorstel uitgewerkt. De laatste auteursrechtencontracten werden vandaag ook ingestuurd. Weer iets dat ik kon afvinken! Tot slot nog even langs de post en mooi op tijd aan het weekend kunnen beginnen.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij PAL Media gaan we voor een duurzame en dus correcte verloning. We willen echter meer bieden dan enkel een goed loon.

Werkvreugde en trots

  • Je bouwt van bij de start mee aan een nieuw en uniek mediaproject.
  • Je komt in een jong, gedreven en enthousiast team terecht.
  • Je krijgt alle kansen om je interessante ideeën zelf te realiseren of om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een hele schare trouwe lezers en abonnees om je aan te moedigen.

Leuk om weten:

  • Onze nieuwe kantoren bevinden zich aan de voet van de basiliek van Grimbergen in het historische centrum, op wandelafstand van een veelheid aan restaurants en het Prinsenbos.

Wat verwachten wij van jou?

Naast de juiste instelling en motivatie, zijn er een aantal onontkoombare basisvereisten, zoals:

  • Een diploma middelbaar onderwijs (ASO)
  • Ervaring is geen vereiste, maar mooi meegenomen.

Plaats tewerkstelling

  • Je werkt in ons kantoor in het historische centrum van Grimbergen.
  • PAL Media, Lagesteenweg 5/1 te 1850 Grimbergen

Waar en hoe solliciteren?

Verstuur je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk naar [email protected].

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen