Uitgelicht

Deze Pallieter: de veroordeling van Dries Van Langenhove, interviews en het Zangfeest

PAL

Hét nieuws van deze week is natuurlijk de uitspraak over het dossier Schild & Vrienden. Jurgen Ceder spaart de kritiek op veroordeling niet. ’t Pallieterke van deze week heeft echter veel meer in petto!

Zo is er een scherp interview met de Nederlandse onderzoeksjournalist Mark Koster. Die schreef een boek over ‘De Belg. Christian Van Thillo, de mediakoning van de Lage Landen’. Volgens hem komen journalisten in opstand tegen DPG en is de pluriformiteit van de media ook niet gebaat bij het DPG-model.

Vlaams cultuurbeleid

Met Filip Brusselmans van Vlaams Belang bespraken we het Vlaamse cultuurbeleid. Hij wil met zijn partij na de verkiezingen “de waardigheid van de cultuursector herstellen”. De KVS en zijn directeur Michaël De Cock blijven daarbij uiteraard niet onvermeld.

Veel leesplezier!

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Deze Pallieter: de veroordeling van Dries Van Langenhove, interviews en het Zangfeest”

  1. Legertop vraagt meer geld om meer wapens te kopen. Nu blijkt het leger een lucratieve handel te voeren met de maffia. Het adagium van Vivaldi:”voor alles bevoegd en voor niets verantwoordelijk. Na schandalen bij Justitie nu ook bij Defensie. Advies voor het parlement: Red uw reputatie en de democratie. Geef de ministers van Justitie en Defensie hun ontslag. Hun onkunde brengt de democratie en onze veiligheid in gevaar. Terloops: ik heb Ludivine De donder (PS) minister nog nooit een interview in het Nederlands horen geven. Een interview in het Nederlands, dat komt voor Ludivine Dedonder nog te vroeg (Bron Het Nieuwsblad 14 september 2021). Een federale minister die het Nederlands niet machtig is is de schaamte voorbij. En dat pikken de Vlamingen in 2024 […] Tja, blijkbaar heeft de huidige generatie Vlaamse politici een schrijnend gebrek aan zelfrespect. Het omgekeerde zouden de Franstaligen niet gedogen. Zeker weten. Zijn er überhaupt nog Vlaamse politici met een ruggengraat in het leugenpaleis van de Wetstraat?

Plaats een reactie

Delen