Binnenland politiek

Brusselse meerderheid verwerpt invoeren minimale kennis Nederlands of Frans bij sociale huurders

Julien Borremans

Het N-VA-voorstel voor het invoeren van de minimale kennis van Nederlands of Frans bij sociale huurders werd in het Brussels parlement door de meerderheid verworpen. Onderzoek heeft al lang aangetoond dat in een superdiverse omgeving een gemeenschappelijke taal belangrijk is om segregatie, uitsluiting, criminaliteit en werkloosheid tegen te gaan. Anderzijds duidt de explosieve vraag naar ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Julien Borremans is niet alleen actief in het onderwijs, maar hij is daarnaast ook een zeer actief publicist op verschillende media. Onderwijs, Brussel, politiek en zoveel meer onderwerpen kunnen zijn interesse wekken.

Delen