Ihsane Haouach (YouTube)

Ihsane Haouach (YouTube)

Binnenland politiek

Ihsane Haouach: “Hoe passen we het neutraliteitsprincipe aan aan demografische verandering?”

Pieter Van Berkel

Opnieuw rel rond regeringscommissaris Ihsane Haouach Ihsane Haouch, de hoofddoekdragende regeringscommissaris bij het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen, zorgde deze week opnieuw voor ophef door te verklaren dat het neutraliteitsprincipe “aangepast” kan worden “aan demografische veranderingen”. Een nieuwe week, een nieuwe rel rond Ihsane Haouach, zo lijkt het wel. Haouach kwam eind ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen