Binnenland politiek

De islamschool in Genk: een baken van segregatie en islamitisch fundamentalisme

Julien Borremans

De Raad van State heeft de beslissing van Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) vernietigd om de erkenning van een islamitisch geïnspireerde school, namelijk Plura C, in Genk te weigeren. Weyts blijft niet bij de pakken zitten en zal een nieuwe motivatie schrijven om alsnog te verhinderen dat deze Milli Görüs-school er komt. Ben ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Julien Borremans is niet alleen actief in het onderwijs, maar hij is daarnaast ook een zeer actief publicist op verschillende media. Onderwijs, Brussel, politiek en zoveel meer onderwerpen kunnen zijn interesse wekken.

Delen