Vlaamsgezinde jongerenorganisaties leggen collectief klacht neer: "Blijkbaar vindt UAntwerpen normaliseren van geweld geen probleem"

Bron: Twitter, N-VA

Exclusief voor abonnees

Vlaamsgezinde jongerenorganisaties dienen collectief klacht in na oproepen tot geweld aan UAntwerpen: “Blijkbaar vindt universiteit dit geen probleem”

Wannes Neukermans

De Vlaamsgezinde (jongeren)organisaties NSV, KVHV-Antwerpen, VBJ en VVB leggen collectief klacht neer nadat er aan de Universiteit Antwerpen flyers verspreid zijn die opriepen tot geweld tegen “fascisten”. Volgens een bestuurslid van de VVB was UAntwerpen al langer op de hoogte van de flyers, maar weigerden ze vooralsnog actie te ondernemen. “Fascists get attacked on sight” ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen