Vraag van de Week: Wat met politieke statements in de sportwereld?

Tissoudali draagt een Palestijnse band tijdens de wedstrijd. Antwerp komt met steunbetuigingen op het veld voor een vriendschappelijke wedstrijd. Minister Lahbib draagt de regenboogband tijdens haar bezoek aan het WK in Qatar. Belga/Photonews

Privacy

Fournier (cd&v) over ANPR: “Uiteraard vind ik dat camera’s moeten controleren op gsm’en achter stuur”

Wannes Neukermans

De federale overheid is van plan om het ANPR-cameranetwerk met nummerplaatherkenning uit te bouwen tot 10.000 met elkaar verbonden camera’s. Een goede zaak, vindt Vlaams Parlementslid Martine Fournier (cd&v). Eén uitspraak van Fournier deed de gemoederen online hoog oplopen. “Als iedereen zich aan de regels houdt, dan moet er niemand bang zijn van camera’s”, klonk ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen