The Tegenwind documentary receives the Audience Award at the award ceremony of the 'Ultimas 2022', Flemish culture prizes, Tuesday 10 May 2022, in Antwerp. BELGA PHOTO DIRK WAEM

Exclusief voor abonnees

Kritiek op winnaars Ultimas Publieksprijs ‘Tegenwind’: “Wij waren niet gewenst bij VRT”

Wannes Neukermans

'Tegenwind', een reeks interviews waarin Vlaamse en Nederlandse wetenschappers en opiniemakers zich kritisch uitlaten over het coronabeleid, heeft de allereerste Publieksprijs van de Ultimas gewonnen. Dat zijn de cultuurprijzen van de Vlaamse regering. De overwinning leidde tot kritiek in alle klassieke media, die het niet vinden kunnen dat een programma dat critici over het coronabeleid ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen