Twee zaakvoerders Avrox vrijgelaten uit gevangenis: "Defensie zegt zelf dat er geen oplichting is", zegt advocaat Laurent Kennes

Laurent Hericord aan de feestafel met rechts naast hemt zijn vriend, Flavio De Gos Barros. Via zijn bedrijf hielp hij Avrox aan een verkoopreferentie. Foto: Instagram.

Exclusief voor abonnees

Avrox zaakvoerders al vrijgelaten: “Defensie zegt zelf dat er geen oplichting is”, aldus advocaat Laurent Hericord

Kristof Luypaert

Volgens de Franstalige krant La Meuse die meester Laurent Kennes, advocaat van Laurent Hericord citeert hebben de twee Avrox zaakvoerders intussen de gevangenis verlaten. Ook gedelegeerd bestuurder Laurent Hericord zal, net als zijn collega en commercieel directeur Brice Erniquin die al eerder de gevangenis mocht verlaten, zal de rest van zijn voorlopige hechtenis onder de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

Delen